Soep op je stoep

Patrick Demarest

25/10/2020
jeugd vereniging

Normaal gezien, pakt KSA 's Gravenwinkel elk jaar uit met hun fuif 'Impact'. Niets daarvan dit jaar uiteraard. Maar ze bleven niet bij de pakken zitten en zeker niet op hun honger zitten want nu is er: Soep op je Stoep'.

(Geen Impact dus dit jaar...logisch. Daarom...nog even een archieffoto waarbij KSA'ers publiciteit maakten voor Impact.)


KSA 's Gravenwinkel: "Tijd voor een alternatief! Om de kas toch te kunnen spijzen, bieden wij 4 weekends lang een verschillende soort soep aan. Deze “Soep op je Stoep” zal met veel liefde door de leiding zelf gemaakt worden, met verrukkelijke groentjes van eigen bodem."
Deze soepen staan op het menu:
- 31 oktober: pompoensoep
- 07 november: courgettesoep
- 14 november: tomatensoep
- 21 november: preisoep
"We verkopen deze heerlijke soep voor de democratische prijs van 5 euro per liter, af te halen aan het KSA-domein tussen 13.30 en 17.30 uur. Een eigen pot meebrengen zou fantastisch zijn, want zo denken we ook aan het milieu."
"Je geraakt niet tot aan het lokaal? Geen probleem! Voor een meerprijs van 1 euro brengen wij de soep tot bij jou. Op voorwaarde dat je op het Torhouts grondgebied woont.
De soep bestellen kan via dit Google formulier:
Vul de gegevens in. De bestelling is afgerond eenmaal je het juiste bedrag overgeschreven hebt op dit rekeningnummer:
BE73 0682 2374 3560
Je kan direct bestellen voor een hele maand, of per week. Let op! De bestellingen stoppen de donderdagavond om 22 uur voor het weekend dat erop volgt. Zorg dus zeker dat je op tijd bent!