Spanlux opent toonzaal met Opendeur weekend op 5 en 6 maart

Patrick Demarest

04/03/2022
Bedrijf

Spanlux, montagebedrijf van spanplafonds en -wanden, opent op 5 en 6 maart zijn nieuwe toonzaal in de Oostendestraat 276. Open van 10 tot 18 uur. Op 18, 19 en 20 maart volgt dan de officiële opening.

(Het team van Spanlux is klaar voor het opendeur weekend. Links Katrien Delanghe, vrouw van en naast zaakvoerder Christ Verhaeghe. Filip Van Halst vangt zijn nieuwe job aan met een opendeur...)


Van een carrièreswitch kan men bij Christ Verhaeghe (58) wel spreken. Toen hij veertien jaar geleden Spanlux oprichtte, liet hij zijn job als beroepsmuzikant voor wat hij waard was en ging opleiding volgen om spanplafond te maken en te plaatsen in Polen, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. 

Christ: "Ik heb tijdens die opleiding veel gratis gewerkt...En bij de start van Spanlux deed ik alles zelf. En nadat ik kijkwoningen had in de Seinestraat en de Doornstraat, is er nu dus onze nagelnieuwe toonzaal in de Oostendestraat."

Wat?

"Wij plaatsen spanplafonds, alle soorten, in polyester en pvc en gepersonaliseerde spanwanden. Nieuw is ook de verlichting die we samen met het spanplafond plaatsen."

"En ja, we kunnen ons onderscheiden van concullega's. Zo maken wij altijd alles op maat ter plaatse. Dat vereist natuurlijk goede vakmannen en een goede opleiding. En we geven 15 jaar garantie op vervuiling! Ook dat is uniek."

"Ook wat de gepersonaliseerde spanwanden betreft, zijn we exclusief. Ik volgde en volg opleidingen fotografie, kan foto's leveren van 400 megapixel en heb een printer van 320 centimeter breed. Kortom: we kunnen alles haarfijn op een spanwand drukken."

Vacature

"We zijn op zoek naar werknemers voor het plaatsen van spanplafond- en wanden. Wie interesse heeft kan een mail sturen naar info@spanlux.be

Toonzaal

"In onze toonzaal vind je alle mogelijkheden voor spanplafonds en gepersonaliseerde wandbekleding, de verschillende systemen, materialen en merken en zelfs de nieuwste trends in verlichting."

Spanlux
Oostendestraat 276
8820 Torhout
050 22 22 06
Toonzaal gesloten op zondag en maandag.
Andere dagen open van 13.30 tot 18 uur.


bigpic
Foto 1 van 7
bigpic
Foto 2 van 7
bigpic
Foto 3 van 7
bigpic
Foto 4 van 7
bigpic
Foto 5 van 7
bigpic
Foto 6 van 7
bigpic
Foto 7 van 7
Foto 1 van 7
Foto 2 van 7
Foto 3 van 7
Foto 4 van 7
Foto 5 van 7
Foto 6 van 7
Foto 7 van 7