Spi'riet Presents op 13 mei in Eureka

Patrick Demarest

20/04/2017
Actua cultuur/onderwijs muziek

We zijn alweer toe aan de 3de editie Spi'riet Presents, een jaarlijks muziekevenement georganiseerd voor het goede doel, dat plaats vindt in Go! Eureka Torhout.

IMG_4782

Vzw Spi'riet is een Torhoutse vereniging, die tal van verschillende muziekstijlen samenbrengt. Van A capella tot Zydeco, van Blues, covers tot ...en dat allemaal live on stage.
Dit jaar steunen ze maar liefst drie organisaties: Sprinkel Zedelgem, Zonnehart Aartrijke en Go! Eureka Torhout.

Sprinkel richt zich tot alle personen met een beperking en werkt met gespecialiseerde partners samen. Zonnehart is een kleine, maar sterk gespecialiseerde basisschool voor buitengewoon onderwijs type 2. Het atheneum Eureka wil voor alle leerlingen een kansrijke omgeving creeëren en richtte hiervoor het kansenfonds op.

Vier bands

Op Zaterdag 13 Mei  treden er 4 bands op in Go! Eureka, Rijselstraat 110 ,Torhout:

Sax and the City, coverband met songs uit de jaren '60
Dirty5, bluesband,
The Black Daniels, oude 'gitaar-rock
Ed and the Gators, allround bluesband

Tickets
Voor een ticket betaal je amper 5 euro in voorverkoop, 10 euro aan de deur.  De deuren zijn open vanaf 18 uur en vanaf 19 uur start het programma.
Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop in Torhout bij het Argentakantoor en bij Siertex Oostendestraat. Alsook bij de bestuursleden: Kris Vergote  (voorzitter), Dirk Crevits  (secretaris), Stijn Crevits  (penningmeester en webmaster), Evelyne Vergote  (fotografe en webmaster), Hans Eecloo  en  Bram Crevits  (trouwe medewerkers).

Meer info: www.spiriet.be