Stadstraktaat en Vlaanderen zingt

Patrick Demarest

24/08/2024
Actua

Op zaterdag 31 augustus nodigt Torhout al zijn inwoners uit op het stadstraktaat. Het ideale moment voor een gratis drankje en een babbeltje met de buren. Aansluitend volgt het leuke evenement Vlaanderen zingt. Zangkrantjes kan je nu al afhalen in het Vrijetijdshuis.

 

Al verschillende jaren kiest Torhout ervoor om geen nieuwjaarsreceptie te organiseren, maar om tijdens de zomer alle inwoners te trakteren. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur op de Markt. Een uur lang kan je aan de bar aan de zijkant van het Vrijetijdshuis gratis drankjes halen. Vanaf 19 uur smeren we onze stem en gooien we onze dansbenen los. Dan is het de beurt aan Vlaanderen Zingt. Ook dit jaar verwelkomen we als gastkoor No Notes uit Brugge. Ambiance verzekerd!

Schepen voor Feestelijkheden Annick Vanderspurt: "We houden eraan om tijdens de zomer onze inwoners te trakteren. In combinatie met Vlaanderen zingt wordt dit telkens weer een waar volksfeest. We zingen samen heel wat populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren."

Haal je zangboekje af

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen uit volle borst meezingen. Hiervoor zijn er zangboekjes voorzien. Die worden ter plaatse uitgedeeld maar kan je nu ook al afhalen in het Vrijetijdshuis.

Wil je graag meezingen op het podium?

Heb je altijd al eens willen zingen op een podium? Ook dit jaar zoeken ze een aantal mensen die de dames en heren van No Notes willen vervoegen. Men voorziet een T-shirt van Lokaal Bestuur Torhout. Interesse? Stuur een mailtje naar vrijetijdshuis@torhout.be en dan zien we je daar!

Praktische informatie

  • Zaterdag 31 augustus
  • Iedereen welkom vanaf 18.30 uur op de Markt
  • Vanaf 19 uur Vlaanderen zingt
  • Gratis toegang