Stemvork presenteert Septem Viri

Lita Coucke

20/11/2014
Actua cultuur/onderwijs

De achtkoppige a capella-groep Septem Viri viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Vroeger hadden ze hun tweejaarlijkse concerten met alles erop en eraan, maar om hun jubileumjaar af te sluiten treden ze op in Torhout en gooien ze alle overbodige versieringen over boord. De focus van het Torhouts concert ligt op het muzikale, met een staalkaart van hun repertoire.

Stemvork vzw brengt Septem Viri op zaterdag 29 november naar een aparte locatie: de toonzaal van autobedrijf Decleir. Het belooft een totaalbeleving te worden met een speciale verrassing. Wat die verrassing is, weet alleen het publiek die die avond aanwezig zal zijn. Achterna is er tijd om bij te praten met een glaasje.

IMG_7155

Septem Viri is niet alleen bekend in Vlaanderen, maar ook in buitenland. Ze traden de afgelopen jaren op in Nederland, Frankrijk, Finland en Denemarken. De voorbij zomer waren ze trouwens te zien en te horen op het Festival van Verona in Italiƫ.

Kaarten kosten 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur. Ze zijn verkrijgbaar bij autobedrijf Decleir, Westlandia, Standaard Boekhandel en bij de bestuursleden van Stemvork.