Strike steunt vzw Stop Darmkanker

Patrick Demarest

16/04/2023
vereniging

Jaarlijks steunt Strike vzw een goed doel. Dit jaar kozen zij voor de vzw Stop Darmkanker  ten voordele van Elien Holvoet. Net voor Support Your Locals werd de vzw Stop Darmkanker in de kijker gezet. Strike overhandigde 1420 euro.


Dries Lagast (Strike): "Om deze vzw, die zich inzet voor onderzoek naar darmkanker, wat extra middelen te kunnen bieden maakt strike vzw jaarlijks een bedrag vrij, werden tijdens onze recente Strike Ice Bar zakjes marshmallows verkocht voor de kids en schenken we  een groot deel van het support your locals optreden weg."

"Naast de financiĆ«le ondersteuning willen we als "strike familie" jaarlijks ons steentje bijdragen om een goed doel wat extra aandacht te geven. We proberen ook steeds om het gekozen goede doel ook een persoonlijke toets te geven door te kiezen voor iets wat een rechtstreekse link met de vereniging of leden van Strike  heeft. Zo steunden we in het verleden ook reeds Refuse To Sink en de Diabetes liga."

Elien Holvoet

"Wij kozen ervoor om dit project op te dragen aan Elien Holvoet, collega en goede vriendin van Liselotte Callens (strike lid). 

Het is dan ook Liselotte die de aanleiding was om voor dit goede doel te kiezen, om zo haar soulmate te kunnen eren. 

Elien woonde in Lichtervelde (Rozendale) met haar man Mathias De Keyser en haar 4 jaar oude dochtertje Helena, en werd 29 jaar jong. Ze heeft 4 jaar lang zeer moedig tegen deze ziekte gestreden.

Ze is de dochter van Bart Holvoet en Dorine Cappelle, woonachtig in Kortemark.

De tekst op de website van Stop Darmkanker heeft Elien zelf geschreven en is een zeer mooie boodschap."

( https://acties.stopdarmkanker.be/fundraisers/elienholvoet )