Super Arthur op Warandefestival op 26 juli

Patrick Demarest

23/07/2024
jeugd

Op vrijdag 26 juli zorgt de speelpleinwerking voor een heus Warandefestival in het thema 'Super Arthur'. De monitoren voorzien de hele dag extra leuke dingen. Ouders en sympathisanten zijn welkom vanaf 16 uur voor een lekker drankje in de ouderbar.

 

De speelpleinwerking zit op kruissnelheid. Heel wat kinderen beleefden al een supermooie tijd. Op vrijdag 26 juli wordt het een extra speciale dag met het Warandefestival, van 10 tot 17 uur. Voor de vroege vogels is er zoals iedere dag ochtendopvang van 7 tot 10 uur. Er is na-opvang tot 18 uur voor 1 euro extra.

Programma

De hele dag zijn er verschillende attracties te beleven zoals een waterattractie (glijbaan), dunktank, hindernisspringkasteel, disco springkasteel, racetrack, … En er staan zowel in de voor- als in de namiddag workshops gepland. 's Middags komt een frietmobiel langs met gratis frietjes en frikandellen voor alle kindjes.

Jeugdschepen Lieselotte Denolf: "Het is zalig om ieder jaar opnieuw al die blije kindersnoetjes te zien tijdens het Warandefestival. Het goede nieuws is, de zomervakantie is dan pas halfweg dus er is nog veel tijd om te spelen en te ravotten. Het frietjesmoment is altijd een echte voltreffer!"

Ouders welkom vanaf 16 uur

Vanaf 16 uur zijn de ouders welkom voor de ouderbar, daar kunnen ze een drankje drinken of ze kunnen eens een kijkje nemen op het festival.

Praktisch

Je betaalt de prijs van een normale dag op het speelplein: € 3,25 voor een halve en € 6,5 voor een hele dag. Uitzonderlijk op die dag moet je geen lunchpakket meebrengen. De kinderen krijgen een feestmaal! Vooraf inschrijven is net zoals de andere dagen niet nodig.