SWEET-SWITCH® onthult 90% Extra Donkere Chocolade

Patrick Demarest

18/08/2023
Bedrijf

SWEET-SWITCH® is al jaren hét suikervrije merk bij uitstek. Het Belgisch bedrijf, gevestigd in Torhout, is de referentie voor suikervrije producten en producten met een verlaagd suikergehalte. Het gamma van SWEET-SWITCH® omvat alles wat chocolade, koekjes, snoep en spreads omvat. “De toevoeging van de 90% Extra Donkere Chocolade is een nieuw hoogtepunt voor het suikervrij genot”, aldus Sven Algoet, de oprichter en CEO van SWEET-SWITCH®.

Trots

“We presenteren het dan ook met trots aan de wereld. We begrijpen dat veel mensen dagelijks bezig zijn met gezonde en evenwichtige levensstijl zonder te moeten inboeten aan genot, en deze chocolade is ons antwoord aan die behoefte.”

90% cacaogehalte

De 90% Extra Donkere Chocolade is niet alleen suikervrij maar heeft ook een cacaogehalte van 90%, daarmee biedt deze nieuwe toevoeging aan het assortiment een dieper en complexer smaakprofiel dat de ware diepte van pure cacao onthult. De chocolade is vrij van suikers en gluten, vegan en bevat bovendien ook geen palmolie. De chocolade is geschikt voor diabetici en personen die een KETO-dieet volgen.

Gratis reep

De 90% Extra Donkere Chocolade van SWEET-SWITCH® is nu beschikbaar voor aankoop op www.sweet-switch.com. Om de groei van het assortiment te vieren, trakteert SWEET-SWITCH® iedereen die via www.sweet-switch.com een order plaatst op een gratis reep 90% Extra Donkere Chocolade! Voer eenvoudigweg de 90% Extra Donkere Belgische chocolade toe aan uw winkelmandje en voer bij het afrekenen de promocode ‘ILOVECHOCOLATE’ in.

Over SWEET-SWITCH®

SWEET-SWITCH® is het suikervrije merk bij uitstek. "Wij zijn de referentie voor suikervrije producten en producten met een verlaagd suikergehalte. We creëren magie in suikervrije chocolade, snoep, koekjes en spreads en hebben lekkernijen voor elk moment van de dag. We zijn ervan overtuigd dat we suiker moeten schrappen uit ons dieet om een gezonder leven te kunnen leiden. Daarom bieden we innovatieve, smakelijke en gezonde chocolade en zoetwaren aan, passend bij uw levensstijl."

"We dragen graag zorg voor onze planeet. Zo is ons hoofdkantoor dankzij zonne-energie  energieneutraal. In ons koekjesassortiment hebben we ons plasticverbruik met meer dan 70% verminderd. We vervingen de plastieken tray door een individuele verpakking. Leuk extraatje hierbij is dat dit de houdbaarheid van elk koekje verlengt. Het volledige SWEET-SWITCH®-assortiment is ook vrij van palmolie, wat een positieve impact heeft op het ecosysteem van de hele planeet."

Zin om mee te werken?

SWEET-SWITCH® groeit én is nog op zoek naar creatieve zielen om het team te versterken. Of je nu een meester bent in het bedenken van pakkende campagnes, een wervelwind in sociale media strategieën, of een grafisch genie met een zoet randje, dan heeft SWEET-SWITCH® de perfecte plek voor jou!

meer info: www.sweet-switch.com