Teachers on stage

Patrick Demarest

01/10/2024
Actua

Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2024 kun je de leerkrachten van het Sint-Jozefscollege Torhout bewonderen op het podium van cultuurcentrum De Brouckère in Torhout. De bedoeling van ‘Teachers on stage’ is om geld in te zamelen voor het Rembert Caritasfonds en leerlingen te inspireren.

Teachers on stage is een ontspannende avondvoorstelling vol muziek, verzorgd door de leerkrachten van het Sint-Jozefscollege Torhout. Er komen zowel evergreens als Franse chansons, schlagers en medleys aan bod. De opbrengst gaat naar het Caritasfonds van Scholengroep Sint-Rembert. Dat fonds ondersteunt kinderen en jongeren bij wie het thuis financieel moeilijk gaat of die zich in een spiraal van armoede bevinden. Daarnaast willen de leerkrachten hun leerlingen aanzetten om een heel schooljaar lang te musiceren en dansen, maar vooral ook te durven en te springen.

Het is niet de eerste editie van Teachers on stage. Wat in 2006 ontstond als een zot idee in de lerarenkamer, groeide in de daaropvolgende jaren uit tot enkele memorabele edities. Die krijgen nu een vervolg.

Tickets bestellen kan via https://www.sintjozefscollegetorhout.be/tos/

Meer info over het Caritasfonds vind je via https://www.sint-rembert.be/nl/caritasfonds