The Message Ginbar is back

Patrick Demarest

27/06/2018
horeca/toerisme

Vanaf vrijdag 29 juni om 14 uur kan je opnieuw pleisteren op het terras van The Message Ginbar in kasteelpark Ravenhof. In het kader van Santeboetiek strijkt Heinz Van Roye er opnieuw neer als pop-up.

The Message Ginbar: Deze enthousiaste pop-upper kon je vorig jaar al ontdekken in park Ravenhof. Je kan er ook dit jaar simpelweg genieten van een frisse gin-tonic (en andere drankjes) tijdens één van de activiteiten in het park.

Heinz Van Roye, een Brugse fotograaf en fervent gin- en whiskyliefhebber, pakt ook deze editie uit met zijn eigen huisgin, 'The Message'. De gin bestaat naast jeneverbessen enkel uit geneeskrachtige kruiden met een heilzame werking op bloed, maag en darmen, maar de exacte samenstelling van de botanicals wordt geheim gehouden. Reden genoeg om te komen proeven!


Dagelijks geopend tussen 14 en 23 uur, behalve op maandag.

 

Ryan Lamb op vrijdag 29 juni om 20 uur

Heinz Van Roye: "Voor onze opening van de ginbar 2018 geven we er meteen een lap op. Om 20 uur start het optreden van Ryan Lamb and The Bearded Bluesbrothers. Vorig jaar gaven deze heren het beste van zichzelf, dit jaar kan het alleen maar nóg beter worden!"