The Move, steeds on the move

Patrick Demarest

02/02/2016
Bedrijf sport

IMGP2213

De Move met Tom Vandecasteele en Inneke Blockeel aan het hoofd, is een vaste waarde in Torhout die sinds 2005 bestaat. Iedereen die zijn spieren goed heeft ingevet is er de ganse week welkom. Dat Tom en Inneke bezige bijtjes zijn is overduidelijk. Naast The Move organiseren ze tal van nevenactiviteiten en is er ook de dansschool Culture Dance die al sinds 2003 bestaat.
De sportmicrobe is er al van jongs af aan. Tom en Inneke zijn beiden afkomstig van Menen waar naast het sportveld ook de liefdesmicrobe hen besmette. Het  viel te verwachten dat ze hun carrière zouden bouwen rond sport aangezien ze beiden uit een sportmilieu kwamen. Tom heeft steeds gevolleybald en Ineke danst de sterren van de dansvloer.

Nu is er amper tijd voor Tom om nog te volleyballen. “Af en toe probeer ik nog eens te fitnessen maar het is niet evident.”
Ook het gezinsleven valt niet gemakkelijk te combineren met hun drukke leven. “Samen eten lukt jammer genoeg niet. Ik zie de kindjes wel vaak, ze dansen hier ook, maar het is de omgekeerde wereld. 's Ochtends ben ik vrij maar 's avonds werk ik laat door.”
Wanneer je The Move binnenkomt springen de kapot geslagen squash raketten direct in het oog. Tom noemt het ‘The wall of Shame.’ Tom: “We zijn het na één jaar al moeten stoppen, de muur hing direct vol.” Aan creativiteit geen gebrek. Dat merk je ook aan het aanbod van nevenactiviteiten dat Tom en Inneke aanbieden. Tom vertelt: “Randactiviteiten zijn belangrijk om mensen te triggeren maar ook om het interessant te houden voor mezelf. Zo nemen ze met The Move deel aan de Spartacus Run, is er vanaf april een wielerploeg die éénmaal in de week traint, zijn er dansshows, squashcompetities, etc.
(Alles te volgen op website van The Move en Facebookpagina)

Tom: “We proberen ook mee te zijn met de nieuwe trends, binnenkort beginnen we met yoga maar we merken wel dat de bestaande formules zeer hard worden geapprecieerd.”

Het wordt ook opnieuw een warme zomer. Drie damesploegen en één herenploeg mogen namelijk gratis trainen op het beachvolleybal terrein dat je langs de achterkant van The Move vindt.
“Er komen zotte ploegen trainen, zoals die van Roeselare en ook Marta Sobolska, Belgische kampioene, zal hier trainen,” aldus Tom. Dat belooft!

[wppa type="slide" album="371"][/wppa]

Website: http://www.themove.be/
Facebook: https://www.facebook.com/Sportcenter-The-Move-Torhout-142269479193432/?pnref=story

 

bigpic
Foto 1 van 12
bigpic
Foto 2 van 12
bigpic
Foto 3 van 12
bigpic
Foto 4 van 12
bigpic
Foto 5 van 12
bigpic
Foto 6 van 12
bigpic
Foto 7 van 12
bigpic
Foto 8 van 12
bigpic
Foto 9 van 12
bigpic
Foto 10 van 12
bigpic
Foto 11 van 12
bigpic
Foto 12 van 12
Foto 1 van 12
Foto 2 van 12
Foto 3 van 12
Foto 4 van 12
Foto 5 van 12
Foto 6 van 12
Foto 7 van 12
Foto 8 van 12
Foto 9 van 12
Foto 10 van 12
Foto 11 van 12
Foto 12 van 12