Thorcontrol zoekt milieuconsulent met ervaring

Patrick Demarest

28/06/2023
Bedrijf

Thorcontrol is een studie- en adviesbureau met ervaring en expertise in omgevingsvergunningsaanvragen en bedrijfsadministratie voor landbouwbedrijven, kmo en industrie. Het is een familiaal bedrijf dat gegroeid is uit de serviceverlening van Voeders d’Aussy in Torhout. Om hun team te versterken, zijn zij momenteel op zoek naar een enthousiast en gedreven milieuconsulent met ervaring.

(Dieter Pattyn van Thorcontrol)

Heb je al meerdere jaren ervaring als milieuconsulent? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag deel uit maken van een jong, professioneel team en samen Thorcontrol verder doen groeien? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Torhout.

Jouw job

Als milieuconsulent begeleid je ondernemers (landbouw en KMO) bij hun project. Je bestudeert de wettelijke mogelijkheden en je denkt mee aan de opstart of uitbouw van hun project.

Je speelt een coördinerende rol in de opmaak en begeleiding van omgevingsvergunnings-aanvragen, in nauw overleg met de klant en alle betrokken actoren (architecten, overheden, deskundigen, …).

Je kan de key-persoon zijn in de complexere milieudossiers waarbij je ook strategisch belangrijke keuzes kan maken.

Je volgt de relevante wijzigingen in milieuwetgeving nauwgezet op en kan deze vlot vertalen naar collega’s en klanten.

Zowel bestaande klanten als nieuwe samenwerkingen opzetten behoren tot je takenpakket.

Onze verwachtingen

  • Je behaalde een master-/bachelordiploma in een wetenschappelijke of ingenieursrichting.
  • Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als milieuconsulent.
  • Grondige kennis van de milieuwetgeving én ervaring met de opmaak van omgevingsvergunningsdossiers is een absolute must.
  • Erkenning als milieucoördinator (A/B) is een pluspunt.
  • Affiniteit met de landbouwsector is een pluspunt.
  • Verantwoordelijkheid schrikt jou niet af.
  • Je bent leergierig en zorgt dat je kennis up-to-date blijft. Je kan deze kennis ook vlot overbrengen aan je collega’s.
  • Flexibiliteit typeert jou waardoor je gemakkelijk kan inspelen op veranderingen in dossiers.
  • Je beschikt over een kritisch denkvermogen en creativiteit om een dossier aan te pakken.
  • Je bent een planner en organiseert jouw werk efficiënt.
  • Je kan in team werken maar ook op zelfstandige basis. Je onderneemt actie uit eigen beweging.

Onze medewerkers zijn gedreven, creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket met aanvullende extralegale voordelen, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Je komt terecht in een professionele en familiale organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.

Interesse? Solliciteer nu!

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan van je kunnen! Solliciteer vandaag nog en bezorg je cv en motivatiebrief via e-mail aan Eva Maddens (eva@thorcontrol.be). Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.