Thuis in Torhout

Patrick Demarest

15/07/2024
vereniging

N-VA Torhout stelde haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Naast de vaste ploeg van de verkozenen van 2018 zijn er heel wat nieuwe kandidaten. Er resten nog twee van de 27 plaatsen onbezet. Thuis in Torhout wordt de slogan.


Lijsttrekker Eva Maes: "We hopen om minstens het resultaat van 2018 te kunnen overtreffen. Toen haalden we 21,3% van de stemmen.

“ Thuis in Torhout “ wordt de slogan van de campagne. Ons verhaal wordt een verhaal van een stad waar Torhoutenaren zich thuis voelen. Gemeenschapsvorming is de kern van onze ideologie.

N-VA gaat voor een propere en veilige stad. We willen zuurstof geven aan ons verenigingsleven, onze sportclubs, onze jeugdbewegingen en aan onze culturele verenigingen.

Ook de Torhoutenaar verdient een verantwoord en efficiënt bestuur. Een goede opvolging van de financiële structuren is nodig want elke euro telt. Zo creëren we Vlaamse welvaart voor al onze inwoners.

We zullen ook hard inzetten op sociale zaken. We willen van Torhout een warme, lokale gemeenschap maken waar er plaats is voor iedereen. Wie het moeilijk heeft, moeten we helpen met zelfredzaamheid als einddoel. Maar ook in dit verhaal hebben we rechten en plichten. Deze twee principes moeten in evenwicht zijn.

Gezondheid, opleiding, werkbereidheid, tewerkstelling, huisvesting, kinderopvang. Allemaal thema’s die bijdragen tot een sterk en efficiënt sociaal beleid.

Met deze thema’s willen we de Torhoutenaar overtuigen en gaan we voor een sterk verhaal en een sterk resultaat."

Lijst

1Eva Maes
2Bert Seurynck
3Inge Perquy
4Dylan Volckaert
5Charles Hollevoet
6Dylan Bauwens
7Veerle Vandewiele
8Nick Vanmassenhove
9Ellen de Brabander
10Luc De Ridder
11Zite Fraeyman
12Jasper Vangheluwe
13Shirley Deroo
14
15Caroline Laridon
16Martijn Rogiers
17Chantal Deduytsche
18Francky Vanbesien
19Heidi Vercruysse
20Frank Arnou
21Marina Denoo
22Valerie Dick
23
24Mike Verhaeghe
25Johan Lozie
26Jo Vlieghe
27Steve Becelaere