TIC Matinee met Ann- Sofie Sabbe en Jan Peumans op 12 juni

Patrick Demarest

09/06/2022
Actua

Op zondag 12 juni 2022 heeft moderator Herwig Reynaert Focus/WTV nieuwsanker Ann-Sofie Sabbe en gewezen voorzitter van Vlaams Parlement Jan Peumans op bezoek. Hij interviewt beiden over hun beroepsactiviteiten en gaat op zoek naar de misschien wel verrassende gelijkenissen tussen beide personen. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Nadien krijgt ook het publiek ruim de tijd om aan beide gasten vragen te stellen.

Ann-Sofie Sabbe

Ann-Sofie Sabbe (36) geboren en getogen in Waregem. Ze behaalde het diploma Bachelor Journalistiek aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Bij Focus & WTV presenteert ze ondermeer het nieuws, maakt ze reportages voor Tendens en is ze producer voor programma’s zoals Campus en Alles Goed.

Haar hobbies zijn lopen en zwemmen.

Jan Peumans

Jan Peumans werd geboren in Maastricht (1951). Hij volgde in het secundair onderwijs de opleiding Latijn-Grieks. Daarna behaalde hij een diploma in de  Politieke en sociale wetenschappen aan de KULeuven, richting communicatiewetenschappen.

Hij was ondermeer burgemeester van Riemst (Limburg) en Voorzitter van het Vlaams Parlement. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als voorzitter van de jury in het TV-programma Vrede op Aarde.

Praktisch

De deelnameprijs bedraagt 11 euro. Een aperitief met hapjes is in de prijs inbegrepen.

Inschrijven kan via overschrijving op rekeningnummer BE41 7380 4086 4910  van Vorming TIC Rembert vzw, met vermelding van uw naam en het aantal plaatsen, of rechtstreeks via Trui Declerck of Els Verdonck.

Locatie: Scholengemeenschap Sint-Rembert, bereikbaar via de Sint-Jozefstraat, TORHOUT