Tickets Land of Love geldig voor 2021

Patrick Demarest

27/04/2020
muziek

Dat Land of Love niet mag doorgaan, was al geweten. De organisatoren lieten nu weten dat de tickets die al verkocht werden gewoon geldig blijven voor de editie van volgend jaar 2021. En je kan zelfs een voucher krijgen die twee jaar geldig is.

Frederick Muys: "Deze zomer eindigen we niet met Land of Love. De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat alle massa-evenementen, waaronder festivals, uitdrukkelijk verboden zijn tot en met 31 augustus 2020.
Dat doet pijn, want uiteraard keken wij net zo hard als jullie uit naar de vierde editie van ons groeiend verhaal. Voorbereidingen werden getroffen, artiesten geboekt, maar dat alles valt nu in het water.
Dit is echter geen afscheid: we prikken meteen een nieuwe datum en zien jullie terug op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021. Dat betekent dat alle reeds gekochte tickets - inclusief parking-, camping- en dranktickets - één op één geldig zijn voor Land of Love 2021. De ticketkoper kan ook kiezen voor een voucher, die voor twee jaar geldig is. Hiermee volgen wij de richtlijn van de overheid zoals deze uitgelegd staat op www.saveyourticket.be .
Hoe alles in zijn werk gaat, wordt binnenkort duidelijk gemaakt. Alle tickethouders zullen ook een mail krijgen met meer informatie over de procedure en de precieze mogelijkheden.
Het wordt een zomer met minder muziek, minder dicht bij elkaar zijn en, voor ons als organisatie, het gemis om weer een tophoofdstuk in jullie verhaal te schrijven.
Voor nu rest er ons enkel jullie nogmaals te vragen om jullie aan de vooropgestelde regels te houden: houd afstand, was je handen overvloedig en blijf in je kot. Enkel op deze manier verslaan we dit monster en verzekeren we er ons van dat dit slechts een éénmalige gebeurtenis is. We hopen jullie allemaal in 2021 gezond en wel terug te zien.
Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar. En bedankt voor jullie geduld en jullie begrip.
Verdere informatie op de pagina 'practical' op www.landoflove.be en www.saveyourticket.be .
Meer vragen over je tickets? Mail ons op tickets@landoflove.be . Voor algemene vragen kan je mailen naar info@landoflove.be . ❤️

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst