Tien jaar Vastgoed Osaer & Pauwels

Patrick Demarest

03/05/2017
Bedrijf

Vastgoed Osaer & Pauwels bestaat tien jaar in 2017. Dat was meteen het sein om zowel het kantoor in Torhout als in Aartrijke op een nog betere locatie te huisvesten. In 2016 werd ook vastgoedkantoor Blomme overgenomen.

O&P-114

Osaer & Pauwels ontstond in 2007 toen de vrienden Philip Pauwels en Johan Osaer besloten om samen drie huizen te laten bouwen in Hooglede. “Philip Pauwels maakte deel uit van het zakenkantoor Pauwels-Vereenooghe dat opgestart werd in de jaren 1960”, zegt Johan Osaer. “Ik kwam uit de elektrosector. In 2007 zette ik mijn eerste stappen in de vastgoedsector en dat groeide langzaam maar zeker. In zoverre dat in 2012 het vastgoedkantoor Osaer & Pauwels werd geopend. In onze vastgoedportefeuille zitten vooral residentiële gebouwen, een aantal bedrijven, kantoren en landbouwbedrijven. Naast verkoop zijn we ook een belangrijke partner op de verhuurmarkt ”

Professioneel en passioneel team

“Osaer & Pauwels staat garant voor een correcte waardebepaling, vrijblijvend advies en tips, langsheen het hele traject, een toegewijde en professionele afhandeling… Wij plukken duidelijk de vruchten van ons werk dat we de afgelopen tien jaar leverden. We streefden daarbij naar betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betrokkenheid! Uw vastgoed kan ons wel degelijk schelen! Zeven op zeven dagen bewaken wij de kwaliteit die wij onze klanten leveren. Nu mijn echtgenote, Machteld Vandevyvere, in het bureel in Torhout zit, kunnen de klanten altijd daar terecht en kan ik nog veel meer op bezoek gaan bij klanten. Al tien jaar zien zij mijn gezicht. Die stabiliteit is voor ons heel belangrijk!” Naast Johan Osaer en Machteld Vandevyvere bestaat het team ook nog uit Philip Pauwels die erkend verzekeringsmakelaar is en de immo-activiteiten ondersteunt met zijn kennis en ervaring in het verzekeringswezen. Stephanie Schoonvaere is juriste met een passie voor vastgoed. Zij is verantwoordelijk voor het kantoor in Aartrijke, ook daar bouwde Osaer & Pauwels in de voorbije jaren aan een sterk merk met een grote klantentevredenheid. Dat vormt in onze beide kantoren een solide basis voor blijvende groei.”

Kantoor Torhout
Burg 7
050 67 81 90
http://www.osaer-pauwels-projects.be/

Kantoor Aartrijke
Brugsestraat 61 b 00.02
050 36 16 01