Timothy vraagt jullie stem!

Patrick Demarest

01/01/2022
Actua

Trucker Timothy Van Rumst neemt deel aan de verkiezing van de meest gepassioneerde trucker van love2truck. Nu vraagt hij alle Torhoutenaren voor hem te stemmen.

Timothy Van Rumst: "Nu de tijd om in te schrijven voorbij is zou ik graag een versnelling hoger schakelen en de stemcampagne volledig op gang trekken. Ik vraag dan ook uitdrukkelijk aan alle lezers en inwoners van Torhout om mij naar de top 3 te stemmen!" 

"Ik moet bij de eerste 3 eindigen om naar de finale te kunnen gaan en om zo uiteindelijk de titel van meest gepassioneerde trucker naar Torhout te brengen."

Hoe stemmen?

"Stemmen kan men via de onderstaande link. Misschien een kleine  maar toch zeer belangrijke tip: elk bestaand e-mailadres telt als stem!  Lukt het niet om met verschillende e-mailadressen te stemmen, via de link kan je via je browser naar de site gaan, daar lukt het vast wel."

"De weg naar de top 3 is nog lang en het zal zeker niet gemakkelijk zijn. We komen stilaan op dreef maar er zouden er nog minstens 3000 stemmen moeten bijkomen om de eerste plaats te verzilveren. Maar aan mijn motivatie en goesting om door te gaan en het enthousiasme en de vele steun van vrienden, transport Gheeraert, collega’s en familie zal het zeker niet liggen. We voeren campagne tot op de laatste dag: 30 april 2022."

Link om te stemmen:

https://www.love2truck.be/2021/11/19/timothy-van-rumst/