Torhoutse hobbykok 2018

Patrick Demarest

09/11/2017
Actua

Hierbij stellen we finalist nummer een en haar gerecht voor. De voorstelling gebeurt in alfabetische volgorde. Carine Carrette ontwierp zelf een visgerecht met paling met prei en Torhoutenaere.

Benodigdheden
4 wit van prei
3 palingen
250 ml room
1 eetlepel zachte kruidenkaas
1,5 flesje Thouroutenaere
Bloem, peper, zout,boter

 Bereiding
Paling in stukjes snijden
In bloem draaien en krokant bakken
Uit de pot halen en laten afkoelen
Prei snijden met mandoline
In kookpot doen om aan te stoven en te blussen met een grote helft van het bier
Laten inkoken
Saus maken met room, kruidenkaas en  bier tot de gewenste binding van saus is verkregen

 Kijk hier hoe het gerecht werd gemaakt: [wppa type="slide" album="879"][/wppa]

 

bigpic
Foto 1 van 23
bigpic
Foto 2 van 23
bigpic
Foto 3 van 23
bigpic
Foto 4 van 23
bigpic
Foto 5 van 23
bigpic
Foto 6 van 23
bigpic
Foto 7 van 23
bigpic
Foto 8 van 23
bigpic
Foto 9 van 23
bigpic
Foto 10 van 23
bigpic
Foto 11 van 23
bigpic
Foto 12 van 23
bigpic
Foto 13 van 23
bigpic
Foto 14 van 23
bigpic
Foto 15 van 23
bigpic
Foto 16 van 23
bigpic
Foto 17 van 23
bigpic
Foto 18 van 23
bigpic
Foto 19 van 23
bigpic
Foto 20 van 23
bigpic
Foto 21 van 23
bigpic
Foto 22 van 23
bigpic
Foto 23 van 23
Foto 1 van 23
Foto 2 van 23
Foto 3 van 23
Foto 4 van 23
Foto 5 van 23
Foto 6 van 23
Foto 7 van 23
Foto 8 van 23
Foto 9 van 23
Foto 10 van 23
Foto 11 van 23
Foto 12 van 23
Foto 13 van 23
Foto 14 van 23
Foto 15 van 23
Foto 16 van 23
Foto 17 van 23
Foto 18 van 23
Foto 19 van 23
Foto 20 van 23
Foto 21 van 23
Foto 22 van 23
Foto 23 van 23