Torhoutse Hobbykok 2018

Patrick Demarest

10/11/2017
Actua

Finalist nummer twee Marc Lasat maakte het volgende klaar:
met Torhoutse mosterd gelakte tongscharfilet met een mousseline van Vlaams roodbruin bier , vergezeld met Rodenbach

Op vel gebakken Mooie meid, op een bedje van chorizo-aardappelpuree met paprika-roomsaus , vergezeld met Thouroutenaere.
Soepje van vers fruit met Torhoutse mosterdjenever , vergezeld met een glaasje jenever.

Ontdek hier de bereiding:[wppa type="slide" album="880"][/wppa]

bigpic
Foto 1 van 29
bigpic
Foto 2 van 29
bigpic
Foto 3 van 29
bigpic
Foto 4 van 29
bigpic
Foto 5 van 29
bigpic
Foto 6 van 29
bigpic
Foto 7 van 29
bigpic
Foto 8 van 29
bigpic
Foto 9 van 29
bigpic
Foto 10 van 29
bigpic
Foto 11 van 29
bigpic
Foto 12 van 29
bigpic
Foto 13 van 29
bigpic
Foto 14 van 29
bigpic
Foto 15 van 29
bigpic
Foto 16 van 29
bigpic
Foto 17 van 29
bigpic
Foto 18 van 29
bigpic
Foto 19 van 29
bigpic
Foto 20 van 29
bigpic
Foto 21 van 29
bigpic
Foto 22 van 29
bigpic
Foto 23 van 29
bigpic
Foto 24 van 29
bigpic
Foto 25 van 29
bigpic
Foto 26 van 29
bigpic
Foto 27 van 29
bigpic
Foto 28 van 29
bigpic
Foto 29 van 29
Foto 1 van 29
Foto 2 van 29
Foto 3 van 29
Foto 4 van 29
Foto 5 van 29
Foto 6 van 29
Foto 7 van 29
Foto 8 van 29
Foto 9 van 29
Foto 10 van 29
Foto 11 van 29
Foto 12 van 29
Foto 13 van 29
Foto 14 van 29
Foto 15 van 29
Foto 16 van 29
Foto 17 van 29
Foto 18 van 29
Foto 19 van 29
Foto 20 van 29
Foto 21 van 29
Foto 22 van 29
Foto 23 van 29
Foto 24 van 29
Foto 25 van 29
Foto 26 van 29
Foto 27 van 29
Foto 28 van 29
Foto 29 van 29