Tuinmachines Demeulenaere zet uw tuinmachines in de bloemetjes!

Patrick Demarest

06/03/2017
Bedrijf

Joachim Demeulenaere is de trotse zaakvoerder van Tuinmachines Demeulenaere. Sinds enige tijd gaat hij fulltime aan de slag met het onderhouden, verkopen en verhuren van tuinmachines. Zijn vrouw Evelyn Dejonckheere helpt hem met het adminstratieve luik naast haar job als veiligheidsadviseur en personeelsadministratie, samen hebben ze twee dochters, Suzanne en Paulien. 

IMG_3611 (Custom)

Joachim maakt zich op voor het winteronderhoud van grasmachines. 
Hij vertelt: "Na iedere winter is het belangrijk om je machines eens na te kijken als je wil dat die zorgeloos blijven werken."
Veel machines zijn ook gemoderniseerd, motoren worden vervangen door batterijen , sommige machines werken via een smartphone en benzine is milieu- en gebruiksvriendelijker geworden. 
"Via opleidingen en zelfstudie blijf ik op de hoogte van al die verbeteringen. Ik heb een graduaat automechanica gevolgd en daarna mijn interesse richting tuinmachines achterna gegaan.", zegt Joachim.

IMG_3641 (Custom)

Joachim heeft ook een commerciële flair. Hij vindt een goede service voor zijn klanten zeer belangrijk en stemt de werking van zijn zaak daar ook op af. 
"Wij verkopen en verhuren ook tuinmachines maar klanten kunnen hun machine, ook als ze die ergens anders aangekocht hebben, ook binnenbrengen. Wanneer ze in de omgeving van Torhout wonen, haal ik die gratis op!", zegt Joachim hierover.

IMG_3633 (Custom)

De dochters van Joachim zijn ook al twee mechanische wonderen!
 "Mijn oudste dochter Paulien (3,5 jaar) helpt al mee repareren. Ze heeft haar eigen sleutelkit en tractor voor het snelle onderhoud! De klant krijgt dus twee vakmensen voor de prijs van één," lacht Joachim.

Hier zie je een leuk promofilmpje met Paulien in de hoofdrol:

[embed]https://vimeo.com/133770736[/embed]

Voor meer informatie surf naar de site: http://www.tuinmachines-d.be en binnenkort volgt een opendeurdag, hierover snel meer op TorhoutVandaag.