Brasserie De Goeste in de Zuidstraat bestaat twee jaar! Dat verdient wat aandacht.
“Ons verhaal startte begin 2014, mijn vrouwtje Lindsay en ik beslisten toen om de toenmalige tea room- koffiehuis 'het parapluutje' over te nemen”, zegt Davy Desender. “Er stonden ons een paar grote uitdagingen te wachten! Van wat vroeger een zaak was die vooral gekend was als tearoom wilden wij evolueren naar een moderne brasserie, zonder evenwel de koffiedrinkers en de tearoom te verwaarlozen. Ook de jongere generatie vindt nu terug de weg naar 'De Goeste' om zich te laten verwennen. De klanten verwennen en met een goed gevoel naar huis laten gaan is dan ook voor ons het belangrijkste.
Vandaag mogen we denk ik met trots zeggen dat we in dit opzet aan het slagen zijn.”
Het team
“Ik hoop dat we in de toekomst nog lang mogen onze klantjes verwennen, en dat we nog heel lang mogen samenwerken met ons fantastisch team.
In de keuken: Lindsay Slabbinck, chef, bazin en tegelijk ook een fantastische mama.
Liliane Vandevelde: hulpkok en rechterhand van de chef, vele tientallen jaren ervaring, pelt sneller verse garnaaltjes dan dat ik ze kan opeten en maakt de lekkerste appelbeignets klaar.”
Van links naar rechts: Pauline, Lindsay, Davy, Chesney en Liliane.
“In de zaal: Davy Desender: patron en professioneel bordendrager, de sterke man achter de nog sterkere vrouw …
Pauline Buffel: charmante verschijning in de zaal, bedient de klantjes altijd met een mooie glimlach.
Chesney Vanleenhove: de jongste en de knapste van de bende, altijd welgezind, zorgt op zijn eigen grappige manier dat de klanten altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan.
We beschikken ook nog over een heel team van studenten en extra's die waar nodig komen inspringen.”