Valerie en Tom runnen café - feestzaal Rozeveld

Patrick Demarest

12/10/2015
Actua horeca/toerisme

Vanaf 1 oktober zijn Valerie Dick en Tom Tesch de nieuwe uitbaters en eigenaars van café - feestzaal  Rozeveld. “Een stijlbreuk wordt het niet”, zegt Valerie.

IMG_4630

“Iedereen kan hier terecht voor een babbel en een knabbel, een drankje en een nootje… Zowel Jan met de pet als Piet met de plastron zijn hier welkom. We bieden een gamma van bieren aan, gaan het aanbod ook regelmatig vernieuwen en werken met een bier in de kijker. Je kan hier ook een croque uit het vuistje of een verse soep eten.

IMG_4510

Na verloop van tijd gaan we het interieur en het exterieur nog wat vernieuwen en er komt een klein vergaderzaaltje. We willen ons zo vlug mogelijk een voelen met het Rozeveld want uiteindelijk wonen we hier ook!”

Verenigingen

Het Rozeveld is de thuishaven van de volgende verenigingen: een golfbiljartclub, de Rozeveldspaarders, een vogelpikclub, een kaartclub en een motorclub.

Zaal

“Er is een zaal waar zittend 120 en staande 400 personen in kunnen.

IMG_4620

Die kan worden gehuurd voor 250 euro en 50 euro extra als men de met een industrieel kookfornuis uitgeruste keuken wil gebruiken. Neemt men alle dranken van ons af dan betaalt men maar vijftig euro voor de zaal en 50 euro extra voor de keuken.”

IMG_4618