Vief Web-workshop 'Itsme en de toepassingen'

Patrick Demarest

18/01/2021
Actua

Op woensdag 10 februari organiseert Vief West-Vlaanderen een web-workshop 'Itsme en de toepassingen'.

(Emiel Vanthorre: voorzitter Vief Torhout)


Itsme is een app om komaf te maken met alle verschillende wachtwoorden, cijfercodes, … via uw smartphone. Het wordt beschouwd als de veiligste manier om met uw smartphone te werken. Itsme is uw digitale identiteit, waarmee u veilig kan inloggen, gegevens kan delen en ondertekenen, en dit allemaal met uw smartphone.

Het activeren van de app dient éénmalig te gebeuren via de elektronische identiteitskaart of eventueel via de bank (kan niet voor alle bankinstellingen). U krijgt tips over de verschillende toepassingen: Mybelgium, Tax-on-web, Mypension, Mycareer, Mysocialsecurity, mijn gezondheid, de woningpas, het digitale loket van de stad of gemeente,…

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is zorgeloos te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).


Web-workshop ‘Itsme en de toepassingen' door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw.


Woensdag 10 februari 2021 van 14 tot 16.30 uur

Prijs: € 6 per persoon
Maximum 15 deelnemers.

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie.
Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.


Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 100221 - aantal personen - telefoonnummer.

Info en inschrijven?
Vief West-Vlaanderen vzw |

Tel. 056 25 72 61 l

info.west@vief.be


www.vief.be/webworkshop_itsme