Vier jaar ontmoetingscentrum 't Centrum

Patrick Demarest

19/09/2022
horeca/toerisme

Op dinsdag 13 september werd de vierde verjaardag van ontmoetingscentrum 't Centrum in de Beerstraat gevierd. Er was muziek, lekker eten en veel volk. Het feest was dus meer dan geslaagd!  

Het ontmoetingscentrum 't Centrum werd opgericht in 2018. In die vier jaar zijn er heel wat zaken veranderd. Zo mocht men in januari O'zon verwelkomen als nieuwe partner en met de hulp van de vele vrijwilligers zijn er ondertussen ook al vier openingsmomenten. Reden genoeg om samen het glas te heffen!

Iedereen werd verwelkomd met een mocktail, gemaakt door de mensen van Tordale. Daarnaast kon iedereen die dat wilde ook iets meenemen voor het dessertbuffet. Dit buffet werd na de speech van schepen van sociale zaken, Paul Dieryckx, officieel geopend. Er was taart, cake, pannenkoeken, ijs,… En er werd zelfs van een grote visschotel gesmuld! Als kers op de taart kwamen er twee dj's langs die voor de nodige sfeer zorgden. Met meer dan 120 bezoekers was de feestnamiddag dan ook een groot succes.

Ook in het najaar staan er nog tal van activiteiten op het programma, zoals een bingonamiddag, een wandeling en een pannenkoekenbak. Hou dus zeker de Facebookpagina in de gaten of spring eens binnen tijdens de openingsuren.


't Centrum is open op:

 

  • Dinsdag van 13 tot 18 uur.
  • Woensdag van 9 tot 12 uur.
  • Donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.