VIVES for Light in kader van Warmste Week

Patrick Demarest

14/12/2016
cultuur/onderwijs

In het kader van de Warmste Week organiseert Hogeschool VIVES op alle campussen heel wat acties in het kader van De Warmste Week. Dit gebeurt in samenwerking met STUVO (dienst studentenvoorzieningen), de studentenverenigingen en de studentenraden. Als goed doel werd geopteerd voor Twobillioneyes.

img_1629

In Torhout organiseren de studenten een 16-uren actie van 14 december 16 uur tot 15 december 8 uur. Op het programma: 2-urenloop en kerstmarkt, spaghetti en kerstmarkt,  cinema@campus, bar met karaoke en DJ,  slapen@campus en ontbijt. Studenten van de studentenverenigingen en studentenraden van het studiegebied onderwijs verkopen ook nog handcrème.

[wppa type="slide" album="655"][/wppa] (c) Apriotief bvba

VIVES koos voor twobillioneyes in samenspraak met de collega's van de verschillende campussen. "We willen vooral organisaties helpen die ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot onderwijs. Twobillioneyes doet dit door mensen te helpen die geen toegang hebben tot een oogarts en daardoor uit de boot vallen omwille van hun visuele beperking die niet gecorrigeerd kan worden door een bril of lenzen. Dankzij twobillioneyes kunnen ook zij een opleiding volgen," verduidelijkt Frank Devos, PR van Vives.

bigpic
Foto 1 van 8
bigpic
Foto 2 van 8
bigpic
Foto 3 van 8
bigpic
Foto 4 van 8
bigpic
Foto 5 van 8
bigpic
Foto 6 van 8
bigpic
Foto 7 van 8
bigpic
Foto 8 van 8
Foto 1 van 8
Foto 2 van 8
Foto 3 van 8
Foto 4 van 8
Foto 5 van 8
Foto 6 van 8
Foto 7 van 8
Foto 8 van 8