VIVES online infoavond voor ouders

Patrick Demarest

15/04/2020
cultuur/onderwijs

Hogeschool VIVES organiseert op donderdag 23 april 2020 een online informatieavond voor ouders over studeren in het hoger onderwijs. Wat is het verschil tussen een graduaat, een bachelor en een master? Wat is leerkrediet? Hoe werkt het examensysteem? Hoe ziet een jaar in het hoger onderwijs eruit? En vooral: wat kost het?

Geen fysieke infoavond maar wel via videostream...

Op deze online infoavond voor ouders is er geen specifieke informatie over de verschillende opleidingen van VIVES, noch over afstandsonderwijs of verder studeren na het hoger onderwijs. Daarvoor ontvangt men je graag op de infodagen. Wel vertellen ze je alles over studeren in het hoger onderwijs, en wat voor veranderingen dit voor ouders meebrengt. Tijdens en na afloop van de presentatie kun je via een chatvenster vragen stellen. Wie dat wil kan ook - volledig online - meteen inschrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan, dan houden ze je op de hoogte en sturen ze je enkele dagen op voorhand een herinnering en de link waarmee je online de livestream kunt meevolgen. De studieavond is bedoeld voor ouders, maar uiteraard zijn ook toekomstige studenten van harte welkom.

Aanmelden kan je hier: https://www.vives.be/nl/ouders/voorjaar