Vrijwilligersfeest Kinderboerderij

Patrick Demarest

23/10/2023
Bedrijf

Op vrijdag 20 oktober vond het jaarlijks vrijwilligersfeest plaats in Kinderboerderij d'Oude Smelterij.

Kurt Ghesquiere (medewerker Kinderboerderij): "Wij organiseren tal van evenementen en kunnen hierbij een beroep doen op vele vrijwilligers die door hun bijdrage meewerken aan een vlotte organisatie van deze activiteiten. We staan erop om deze vrijwilligers op een persoonlijke manier te bedanken door hen uit te nodigen op een vrijwilligersfeest met hun gezin voor een drankje en een hapje.

Dit jaar organiseerden wij onze jaarlijkse winterboerderij op donderdag 5 januari en Plattelandsdag op zondag 10 september.

Maar we bedanken niet alleen de vrijwilligers, ook de buren die soms wat hinder kunnen ondervinden qua mobiliteit in de straat willen wij bedanken voor hun begrip.

Maar er zijn ook tal van 'specialisten in hun vak' waarop wij altijd een beroep kunnen doen en ook deze mensen willen wij bij deze bedanken. Dit zijn vooral landbouwers of tuinbouwers die in hun dagdagelijks werk met dieren en/of planten bezig zijn of bezig waren. Als wij hun raad nodig hebben, hoeven we maar te bellen. Dit is een grote meerwaarde voor de werking op de kinderboerderij, zowel praktisch als educatief.  

Kortom, al deze mensen die op hun eigen manier bijdragen aan de werking van de kinderboerderij werden in de schijnwerpers gezet."