Wereldfestival Dans & Muziek KA-dans

Patrick Demarest

05/08/2024
Actua

Van 10 tot en met 14 augustus 2024 vindt het Wereldfestival Dans & Muziek KA-dans plaats in Wijnendale en Torhout. Dit kleurrijke evenement brengt een rijke variƫteit aan dans- en muziekuitvoeringen, met groepen uit Bulgarije, de USA, Spanje, Ecuador, Taiwan en Vlaanderen.

Hoogtepunten van het festival:

  • 10 augustus: Om 15 uur start de festiviteiten met een gratis Straatparade in het centrum van Torhout. Voor degenen die van dansen houden, is er om 20 uur de Tropical Night in de feesttent in Wijnendale.

  • 11 augustus: Vanaf 11 uur kun je genieten van een gratis aperitiefconcert en de zomerbar bij de feesttent in Wijnendale. Er zijn ook diverse foodtrucks aanwezig. Om 14.30 uur begint het festivalprogramma.
  • 13 augustus: Om 14 uur is er een seniorenvoorstelling in Wijnendale. Later die avond, om 19.30 uur, vindt de galavoorstelling plaats in CC De Brouckere in Torhout.
  • 14 augustus: Het festival sluit af met een gezellige verbroederingsfuif en BBQ in Wijnendale, start om 18.30 uur.

Het Wereldfestival KA-dans biedt een unieke kans om internationale en lokale culturen te ervaren door dans en muziek. De optredens van de diverse groepen beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.ka-dans.be