"Wij creëren beleving rond onze eigen biologische en lokale producten"

Patrick Demarest

12/01/2023
Bedrijf

Dries Maeckelbergh bouwt de Elzenhoeve verder uit tot een echte beleefboerderij. Hij is niet alleen bioboer maar organiseert evenementen, stelt zijn accommodatie ter beschikking en verhuurt ook een vakantiewoning. En alles staat eigenlijk in het teken van het creƫren van beleving rond de eigen biologische en lokale producten. Op zaterdag 14 januari vindt de heropening plaats van de vernieuwde hoevewinkel.

(De nieuwe locatie van de winkel waar je ook biobrood zal kunnen kopen (net als op de wekelijkse markt.)


Dries: "Alles staat hier in het teken van gezonde voeding. Onze groenten enten we op de seizoenen en in onze nieuwsbrief geven we dan meestal ook seizoensgebonden recepten mee."

"De Elzenhoeve wil vooral ook mensen samenbrengen, sociaal belangrijk zijn. Er zijn themadagen, er is de vakantiewoning, we staan op de wekelijkse woensdagmarkt om dichter bij onze klanten te zijn...

Wist je dat er vorig jaar ongeveer 4000 bezoekers op de Elzenhoeve passeerden? 4000 mensen tegen wie we gezegd hebben wat we zijn en wat we doen!"

(Nieuw op de boerderij: Henk and the gang)

BAPAS

Op 14 januari vindt de heropening van de hoevewinkel plaats: er is niet alleen een nieuwe locatie voor de winkel maar ook een nieuw aanbod."

"Het is duidelijk dat de Korte Keten hier centraal staat. We werken dan ook samen met iedereen die dat principe hanteert. In dat kader organiseren we op 28 januari BAPAS, bier en tapas voor de mama's en de papa's...Een varrassing."


Programma 14 januari

9- 17 uur: maak bij een hapje en een drankje kennis met het vernieuwde aanbod.

10-13 uur: geniet van biobakkerij de Trog in de winkel met een uitgebreide proeverij.

14 uur: infosessie door Boer Dries over wat de Elzenhoeve doet en wat ze voor jou kan betekenen.

De Elzenhoeve

Elzenstraat 5

8820 Torhout

+32 468 26 97 99

info@elzenhoeve.be

https://www.elzenhoeve.be/