Wim Verplancke en 4-You Consult verhuisden naar de Papebrugstraat 13

Patrick Demarest

27/02/2015
Bedrijf

Wim Verplancke is een geboren en getogen Torhoutenaar. Nadat hij meer dan twintig jaar als boekhouder werkzaam was in een drietal kantoren, zette hij met 4-You Consult de stap naar het zelfstandig ondernemen.

IMG_8279    4YouConsult_logo300x300   IMG_8283

Wim werd geboren op 17 april 1968 en is de zoon van Joris Verplancke en Maria De Soete en papa van Sara (20), Tine (20) en Lore (15).

Waarom ben je zelfstandig geworden?

“Na een carrière van meer dan 20 jaar als werknemer in een drietal kantoren, vond ik het tijd om op eigen benen te gaan staan en mijn eigen ding te kunnen doen. Ik wil in mijn kantoor persoonlijker en directer advies aan mijn klanten kunnen geven, starters kunnen coachen. In grotere kantoren zoals die waar ik werkte, is daar naar mijn mening veel te weinig aandacht voor.”

IMG_8284    IMG_8288

Waar staat 4-You Consult voor?

4-You Consult is een accountantskantoor voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij bieden boekhoudkundig, fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch advies. De nadruk ligt op de boekhouding maar vooral op het opstellen van aangiftes, personen- en vennootschapsbelasting en fiscale optimalisaties. Als hedendaags bedrijf beschikken wij over krachtige tools die de afwikkeling en de dagelijkse informatie-uitwisseling aanzienlijk vergemakkelijken. Via ons webportaal heeft u ten allen tijde zicht op uw persoonlijk dossier, wordt u op de hoogte gebracht van te ondernemen acties  en heeft u toegang tot alle relevante documenten. De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dat realiseren we door een goede en intensieve communicatie met u. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u doorverwijzen naar dé specialist die u nodig heeft. Het resultaat is dat u met al uw vraagstukken bij ons terecht kunt.”

Rest er nog vrije tijd?

“Ik speel zelf tennis, ben assistent-coach bij VKT Torhout Dames 4, sponsor de damesploegen van VKT  en ben bestuurder en bezieler bij DriekART vzw van mijn overleden vriend Jan Decoene … Af en toe help ik nog eens iets anders leuks te organiseren zoals de Rode Duivels op groot scherm op de Markt van Torhout.”

4YouConsult01    4YouConsult02   4YouConsult04

4-You Consult bvba
Papebrugstraat 13/V008
8820 Torhout
Tel. 050/69.11.38
info@4-youconsult.be
www.4-youconsult.be