Word jij collega van Jonathan?

Patrick Demarest

19/04/2022
horeca/toerisme

Na een geslaagde Paasbrunch staat er op 17, 18 en 19 juni een kreeftenfestijn op het menu in Ten Boogaerde in Kortemark. De feestzaal kent weer een stevige heropbloei na de vervelende coronaperiode. Maar...keerzijde van de medaille is dat de gedwongen periode van sluiting in de horeca, het personeelsbestand deed afkalven. Ook Ten Boogaerde zoekt nog nieuwe medewerkers. Wil jij collega worden van Jonathan Vindevogel?

Ongekende kansen

Werken in de horeca geeft je ongekende kansen. Dat is alvast wat Jonathan Vindevogel, maître d'hôtel in Ten Boogaerde, zelf ervoer. Jonathan (38) woont in Zwevegem. "20 jaar werk ik al voor Isabel en Didier, waarvan 14 jaar in Ten Boogaerde. Ik studeerde autotechniek maar deed ervaring op in de horeca via weekendwerk. En zo groeide ik door tot voltijdse maître d'hôtel. Ik moet ervoor zorgen dat alles vlot verloopt, dat iedereen goed wordt bediend! Op topmomenten, recepties voor 400 man, stuur ik hier een team van 14 à 15 mensen aan."

Feest

"Werken in een feestzaal vraagt wat nachtwerk en dat is tegenwoordig een probleem maar...je bent altijd bij feestende mensen. Wij maken mensen tevreden, mensen amuseren zich door ons werk! Dus...vervoeg ons team en samen kunnen we mensen laten lachen."

Op zoek naar...


  • Kok (voltijdse functie)

  • Zaalmedewerker (voltijdse functie)


  • Zaalmedewerker (flexijob, studentenjob en extra)

  • Keukenmedewerker (flexijob, studentenjob en extra)

  • Afwasmedewerker  (flexijob, studentenjob en extra)


Solliciteer bij

Didier Deylgat 

info@tenboogaerde.be

0495 25 94 21