Workshop Elektrisch fietsen

Patrick Demarest

02/03/2016
sport

elektrische fiets

 

Elektrisch fietsen werd de afgelopen jaren enorm populair en is voor veel mensen een  openbaring. Het brengt fietsen en plezier opnieuw samen.

Zowel de recreatieve als de sportieve fietsers vinden hun gading in het grote gamma aan mogelijkheden. Zij kunnen vlotjes de geplande fietstochten rijden of de afstand hierdoor groter maken.

Ook jonge mensen zien intussen de voordelen in van de extra ondersteuning bij het trappen. Voor functionele verplaatsingen (woon-werk) vormt de elektrische fiets op bepaalde afstanden een volwaardig en interessant alternatief voor de auto.

Pasar zag de elektrische fiets meteen helemaal zitten. Hij biedt de vereniging extra mogelijkheden bij de organisatie van leuke, sportieve en duurzame activiteiten. Daarom werden verschillende fietsconsulenten opgeleid die de workshops mee verzorgen.

Pasar Torhout organiseert samen met Cool Electro Cycles en met ondersteuning van Sportdienst en Beweging.net een workshop elektrisch fietsen.

Hier verkrijg je objectieve info over de aanschaf, het onderhoud en het kiezen van een fiets op ‘jouw maat. Bovendien krijg je tips om jou veilig in het verkeer te bewegen. Na de workshop krijg je de mogelijkheid om verschillende fietsen te testen en vragen te stellen.

 

Deze workshop is een aanrader voor zowel mensen die al een fiets hebben als voor mensen die plannen om een fiets aan te schaffen of gewoon benieuwd zijn naar de mogelijkheden.

 

Wanneer? Zaterdag 5 maart 2016

Ofwel: 09.00u – 12.00u Workshop start om 9.30u

Ofwel: 13.00u – 16.00u Workshop start om 13.30u

Waar? De Mast Industrielaan 2 te Torhout

Deelname? € 3 – koffie inbegrepen

Inschrijven? Inschrijven kan tot donderdag 4 maart bij Lucrèse Warnez lucrese.warnez@gmail.com of 0472/259212 of www.pasar.be/torhout/deelnemen