Zomeraanbod cc de Brouckere wordt op 15 juni gelanceerd

Patrick Demarest

14/06/2021
Cultuur

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: eindelijk! Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. De campagne die de heropstart ondersteunt, heet dan ook...Eindelijk. Cultuurcentrum de Brouckere mag de deuren weer openen voor het publiek en de artiesten mogen voor het eerst sinds lang weer het podium betreden. Het zomeraanbod van cc de Brouckere wordt vanaf 15 juni bekend gemaakt. 

(Archieffoto)


"Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen", aldus directeur van Cultuurcentrum de Brouckere Aukelyn Allary. "Waar we normaal gezien in de zomer een pauze houden, werken we nu volop een zomerprogramma uit in samenwerking met andere stadsdiensten. Zo kunnen de mensen van de buurt ook in de zomer volop van cultuur genieten in Torhout.", vult schepen van cultuur Lieselotte Denolf aan.

‘Eindelijk’ houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen - en in veiligheid - met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft.

Cultuurcentrum de Brouckere lanceert zijn zomeraanbod via www.ccdebrouckere.be op dinsdag 15 juni, met stip te noteren in de agenda dus.