Zomerfeest op Bioboerderij de Elzenhoeve op 3 augustus

Patrick Demarest

02/08/2024
Actua

Zaterdag 3 augustus is er zomerfeest op Bioboerderij de Elzenhoeve. Het ontbijt mag dan wel volzet zijn, vanaf 9 uur tot 's avonds valt er van alles te beleven op de boerderij. Ideaal om als gezin het leven op de (bio)boerderij te leren kennen, met hapjes, te plukken bloemen en poëzie...

Halfweg de zomer zet Bioboerderij de Elzenhoeve de deuren open van het veld, de hoevewinkel en het  terras.
Ontdek de heerlijke biologische producten op het marktje aangevuld met de mooiste creaties van Loor. Homemade happiness, ontwerpen van In 't Kleine, de ijsjes van Cremerie en voedselbos 't Kringelhofbos, broden van Bio Bakkerij De Trog, zuivel van De Keiemse Kazen en natuurlijk ook de lekkere bieren van De Houtlandse Brouwers. Dit allemaal in het groene kader van de boerderij.
Kom bloemen plukken!
Kom bloemen plukken op zaterdag 3 augustus en stel je eigen boeket samen, breng een schaartje en een vaasje mee. Op deze manier blijven ze langst vers en kan je genieten van een heerlijk boeket verse bloemen.
Tijdens het plukken kan je ook kennis maken met Lise Surmont, Lise heeft dit jaar een poëziebundel geschreven 'Wij zijn zwanen' en zal op het veld enkele toepasselijke gedichten uit de bundel brengen. 
Die zal dan ook beschikbaar zijn om aan te schaffen! Lise komt elke week meehelpen op de boerderij om de gedachten te verzetten of inspiratie op te doen met de handen in de aarde.

De Elzenhoeve
Elzenstraat 5
8820 Torhout