10 jaar Puur Genieten

Patrick Demarest

15/04/2020
horeca/toerisme

In 2010 openden Kim Verhaghe en Tom Desmet Puur Genieten in de Sint-Rembertlaan, recht over het Sint-Rembertziekenhuis, nu AZ Delta.  Kim en Tom hadden zich waarschijnlijk een ander verjaardagsfeest ingebeeld maar bij de pakken blijven zitten, is niet aan hen besteed.

Heel snel schakelden ze hun gastronomisch restaurant over naar een gastronomische take away. "Ik hield me niet echt bezig met de problemen die zich stelden door de gedwongen sluiting van de zaak maar wel met oplossingen ", zegt Tom. "En die was: zo snel mogelijk afhaalmaaltijden aanbieden. Dat deden we van bij de start van de lockdown en vrij snel daarna kon men ook complete menu's krijgen bij ons. Zoals altijd blijft kwaliteit daarbij centraal staan. "

Is dit commercieel anders een sterke periode?
Tom: "We hebben natuurlijk wel wat communies en ook een trouwfeest moeten annuleren maar dat zijn zaken die dan later  gevierd zullen worden."

Was het een grote omschakeling naar take away?
Tom: "Nee, wij zijn flexibel en creatief genoeg om snel  een dergelijk initiatief op te starten."

Zijn er plannen om uit te werken na de coronaquarantaine?
Tom: "Deze zomer willen we ons terras extra inzetten en komt er een overdekking met staal en riet. Dat zal van pas komen als we niet mogen reizen …"

Afhaalkaart van 15 tot en met 19 april