18 fitnesstoestellen van BeweegCoach Torhout voor Tordale

Patrick Demarest

29/02/2024
Bedrijf

Dimitri Verfaillie, zaakvoerder van BeweegCoach Torhout, schenkt aan het Fithuis van Tordale 18 professionele fitnesstoestellen.

Dimitri: “De fitnesstoestellen van BeweegCoach Torhout waren aan vervanging toe. Deze toestellen hebben al wat ‘beweeguren’ op de teller staan en daarom vervangen we ze door nieuwe toestellen. Maar het zijn professionele toestellen en deze zijn eigenlijk nog in uitstekende staat. Daarom schenk ik ze graag aan het Fithuis van Tordale. BeweegCoach is een sociaal maatschappelijke ondernemer. Ondernemen met rechtsreeks impact. Dat doen we niet alleen door onze toestellen gratis ter beschikking te stellen voor jongeren van campus Rembert, maar ook door projecten van partners te ondersteunen. Welke Torhoutenaar is er niet verbonden met de campus Rembert of Tordale? Elk lid dat bij ons komt sporten maakt dit mee mogelijk en draagt bij aan deze vorm van ondernemen.”

Sien Debrouwere van het Gezondheidsteam van Tordale: “Met deze toestellen kunnen we ons Fithuis verder uitbouwen en de mensen die in Tordale verblijven, dankzij de steun van Dimitri, de beste ondersteuning bieden. We danken Dimitri en zijn team voor deze mooie geste.”