42ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht

Patrick Demarest

12/08/2024
Actua

Tocar, de Torhoutse Oldtimer Club Andre Riemaecker vzw is dit jaar toe aan zijn 42ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht. De jaarlijkse oldtimerrit voor prewar cars vindt zoals ieder jaar plaats op donderdag 15 augustus. Het belooft opnieuw een mooie optocht te worden. 


Het bestuur van de Torhoutse Oldtimer Club Andre Riemaecker vzw en het lokaal bestuur van Torhout slaan dit jaar de handen weer in elkaar. De oldtimertocht voor vooroorlogse wagens is toe aan zijn 42ste editie. De oldtimers volgen een parcours dat volledig begeleid wordt. Onderweg rijden ze langs een tiental historische kastelen, dit zorgt ervoor dat de tocht een historisch en toeristisch karakter uitstraalt. De aangepaste kledij van de deelnemers fleurt het gebeuren op.

Te kijk in Torhout

"Wie de wagens wil bewonderen is welkom tussen 8 en 9.30 uur 's morgens aan de start langs de Industrielaan. Omstreeks 16.15 uur houden de oldtimers halt op het provinciedomein d'Aertrycke. Iedereen welkom!", geeft schepen voor Feestelijkheden Annick Vanderspurt nog mee.