Amitude jongste deelnemer op Heerlijk Houtland 2015

Patrick Demarest

12/06/2015
Actua horeca/toerisme

De jongste deelnemer aan de Kookbeurs Heerlijk Houtland 2015 is chef-kok Rafaël Vancoillie (1993) die net geen 22 jaar is. Als zaakvoerder van Amitude specialiseert Rafaël zich in verfijnde homecooking en catering voor bedrijven.

Chef Rafaël heeft zijn koksopleiding genoten aan de gekende Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij volgde stages en werkte in klassezaken zoals de Bietemolen, Ter Leepe, La Durée en De Kromme Watergang in Breskens.

Sinds begin 2014 is Rafaël full-time bezig met de uitbouw van zijn net opgestarte cateringbedrijf. “Ik kook aan huis voor kleine groepen vanaf 8 personen en probeer een creatief hoogstaande gastronomische keuken te brengen. Maar ik wil me ook meer gaan richten naar bedrijven voor catering van grotere evenementen.  Zo kan ik in primeur melden dat ik zal samenwerken met Stemvork om de catering te verzorgen op hun A-cappella Festival van zaterdag 26 september 2015 in de  Sint-Rembert Scholengroep hier in Torhout. We verwachten rond de 1500 gasten waarvoor we lekkere gastronomische gerechtjes zullen verzorgen.”

Traag gegaard lam

Het gerechtje op Heerlijk Houtland is op basis van traag gegaard lam, handgerolde M’Hamsa couscous, jonge wortel en geglaceerde raapjes in Mostaard Wostyn.

De smaken van dit gerechtje zijn puur en zeer verrassend.

M'Hamsa is een couscous die qua smaak en mondgevoel ongeëvenaard is. Deze couscous is handgerold en in de zon gedroogd en afkomstig uit Tunesië.

[caption id="" align="alignnone" width="345"]Amitude01 “Op Heerlijk Houtland 2015 verwent Amitude en Chef Rafaël Vancoille u met een verfijnd gerechtje van langzaam gegaard lam, couscous, jonge wortel en geglaceerde raapjes in Mostaard Wostyn.”[/caption]

[caption id="attachment_3178" align="alignnone" width="154"]Amitude02 “Chef Rafaël Vancoillie van Amitude Homecooking is met zijn 22 jaar de jongste deelnemer aan Heerlijk Houtland 2015. “Ik wil mijn klanten steeds opnieuw verwennen met heel lekkere gerechten en verfijnde smaken.”[/caption]

Meer info op www.amitude.be

Contactadres:

Amitude Verfijnde Homecooking en Catering voor bedrijven
Ruitjesbosstraat 24,
8820 Torhout
info@amitude.be
050/ 21 14 48