Ander concept voor De Kluze

Patrick Demarest

16/07/2024
horeca/toerisme

Pieter Aernoudt (42), zelfstandig IT'er en partner Delphine Levrouw (37), orthopedagoge, zijn vanaf 30 mei 2024 de nieuwe eigenaars van horecazaak ‘De Kluze’ in Torhout. Samen hebben ze een dochter Amélie (5). In tegenstelling tot voorgangers Peter en Hilde gaan ze zelf niet achter het fornuis staan maar gaan ze de locatie, feestzaal, vergaderzaal, terras, verhuren in combinatie met ad hoc evenementen die ze zelf organiseren. De Kluze is beschikbaar vanaf september.

(Hilde, Peter, Amélie, Pieter en Delphine)

Pieter en Delphine: "Bij de Kluze streven we ernaar om unieke ervaringen te creëren voor elke gelegenheid. Of je nu een onvergetelijk feest wilt organiseren, een intieme bijeenkomst plant, een tentoonstelling van uw kunstcollectie, een wijndegustatie of een professionele vergadering host, wij bieden de perfecte setting voor al jouw evenementen."

"Ons avontuur begon als liefhebbers van de iconische Kluze. Na jarenlang te hebben genoten van de unieke sfeer en gastvrijheid, voelden we een diepe verbondenheid met deze plek. Toen Peter en Hilde de zaak verlieten, besloten we dat we niet wilden dat deze historische locatie uit het Torhoutse straatbeeld zou verdwijnen.

Met een diep respect voor de culinaire kunsten van Hilde, erkennen we onze eigen capaciteiten en hebben we bewust gekozen voor een ander concept. In plaats van haar onnavolgbare keuken te proberen evenaren, hebben we besloten een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de geschiedenis van De Kluze. Ons concept omvat de verhuur van deze prachtige locatie, gecombineerd met het organiseren van ad hoc evenementen.

Op deze manier willen we niet alleen de erfgoedwaarde van De Kluze behouden, maar ook een nieuwe dynamiek brengen naar deze geliefde plek. Met respect voor het verleden en een oog op de toekomst, streven we ernaar om de Kluze te laten uitgroeien tot een bruisende ontmoetingsplaats voor de gemeenschap, waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld."

12 september: Raf Coppens gemeenteverkiezingsshow

"Een eerste evenement wordt alvast de Raf Coppens gemeenteverkiezingsshow op 12 september om 18 uur. Daar volgt uiteraard nog meer nieuws over.

Verhuurformules

"Bij ons kan u terecht voor verjaardagen, communiefeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels, vergaderingen, tentoonstellingen, kaartavonden, degustaties, workshops,  … . Naast onze formules kunnen we altijd samen iets uitwerken naar wens. De 2 locaties, de Kluze en de Cave, kunnen zowel apart als samen gehuurd worden. De Kluze is beschikbaar vanaf september, de Cave vanaf oktober.


Contact

0476 53 30 15 (Pieter)
0485 67 12 64 (Delphine)
info@dekluze.be
Conscienceplein 2-3
8820 Torhout