Annick start met Goed nieuws uit Torhout

Patrick Demarest

12/04/2021
Actua

Nu is er ook 'Goed nieuws uit Torhout'. De zoveelste facebookgroep hoor ik u denken. Misschien wel maar hier gaat het over alleen maar goed nieuws... Annick Vanderspurt, gemeenteraadslid, steekt er haar schouders onder. En omdat Torhoutvandaag goede dingen ondersteunt, wat meer uitleg...

Annick Vanderspurt: "Wie zin heeft in positief nieuws mag zich aansluiten bij de Facebookgroep 'Goed nieuws uit Torhout'. Deze groep maakt deel uit van andere 'Goed nieuws' facebookgroepen aangemaakt voor alle Vlaamse gemeenten. Dit is een schitterend idee van Pieter Deknudt en Zinger. Een pagina met geen gezeur en gezever over alles en nog wat. Het moet een pagina zijn met goed nieuws van opbouwende mensen om elkaar een hart onder de riem te steken."
"Het is heel simpel, je wilt iemand een compliment geven, je hebt een fijn initiatief, je zoekt een helpende hand, je hebt een leuk weetje, je hebt leuk nieuws van je vereniging, je hebt een mooie foto enz... Dus als het maar iets leuk is en dan mag je het meteen posten. Je moet het eigenlijk niet ver zoeken. Het leuke nieuws ligt dichterbij dan we soms denken."

Beheerder gezocht
"Laat het duidelijk zijn dat dit absoluut geen politiek verhaal is. Goed nieuws uit Torhout is een groep van en voor opbouwende mensen. Onze goede start betekent alvast ook dat heel wat mensen uitkijken naar goed nieuws. We zijn ook nog op zoek naar extra beheerders voor de pagina."