AZ Sint-Rembert organiseert spaghetti-avond op 19 maart

Patrick Demarest

11/03/2016
Actua interview/reeks

Op 19 maart vindt in zaal De Bosgalm op Don Bosco een spaghetti-avond plaats georganiseerd door medewerkers van AZ Sint-Rembert ten voordele van de actie ‘ De 1000 km voor Kom op tegen Kanker ‘. Deze fietshappening vindt plaats tijdens het hemelvaartsweekend en twee teams van telkens acht renners, bestaande uit artsen en medewerkers van het AZ Sint-Rembert, nemen deel.  Torhout is overigens middaggaststad van de 1000 kilometer op 8 mei.

spaghetti-avond 19.03.2016

De artsen en medewerkers van het ziekenhuis zijn gestart met groepstrainingen onder deskundige begeleiding van de kinesisten. De teams organiseren een spaghettifestijn. Johan Catteeuw, zorgcoördinator Oncologie, trekt dit initiatief en is ook de woordvoerder.  "Het ziekenhuis zet zich ook buiten de eigen muren in voor de strijd tegen kanker en neemt actief deel aan de organisaties van Kom op tegen Kanker. Medisch helpen we mee om stappen vooruit te zetten voor de patiënten, maar ook als steun voor familie en naasten van kankerpatiënten zetten we ons graag actief in op ons oncologisch dagziekenhuis en daarbuiten “.

Wie wil deelnemen aan de spaghetti-avond betaalt 8 of 12 euro en moet zich inschrijven via Johan Catteeuw (050 23 23 83 of johan.catteeuw@azstrembert.be)

IMG_0979 - kopie

Op de foto. Onderste rij: Dirk Feys, Heidi Allemeersch, dr. Elisabeth Verhaert, Lies Petyt, Nancy Allemeersch, Pieter Mattheus, dr. Birgit Mispelaere (oncoloog) en dr. Natasha Cornelis(oncoloog); bovenste rij: Patrick Vermandere, dr. Dirk Dauwe, Johan Catteeuw (zorgcoördinator Oncologie en aanspreekpunt van dit initiatief), Brecht Verbrugghe, Bart Verhaeghe, Siska Gobert, Sander Verslyppe. dr. Wim Van Haute ontbreekt op de foto maar neemt ook deel.