Biz'art Blues Rally tegen armoede

Patrick Demarest

07/12/2015
Actua vereniging

Ook in 2016 gaat Biz'art terug de uitdaging aan: BLUES 100% versus ARMOEDE! Dit door middel van een podium  voor opkomend talent. Vier keer op dezelfde locatie, namelijk Club de B in Torhout. Niet meer op donderdagavond, zoals vorig jaar. Wel op vier vrijdagen: 19 februari, 25 maart, 22 april en 27 mei 2016. De optredens starten  om 20 uur. Telkens “battelen” twee bands/artiesten om die fel begeerde finaleplaats. Daarvoor krijgen ze elk 45 minuten om hun kunnen te showen.
Een professionele jury stemt wie naar de finale doorstoot. De toegangsprijs bedraagt telkens slechts 4 euro. Maar iedereen kan ook een solidariteitsticket kopen voor  5 euro (1 euro extra) als steun voor het project. Of je betaalt gewoon 20 euro voor een combiticket. Met dit combiticket kan je dan alle vier de halve finales en de finale bijwonen.
De finale vindt plaats op 18 juni 2016 in de 4AD in Diksmuide. Wie deze finale wint, ontvangt een cheque t.w.v. 500 euro. Speel je in een bandje of solo, schrijf je dan in voor deze unieke Blues Rally i.k.v. het project “BLUES 100% versus ARMOEDE”. Bezorg ons je CD – demo en een biografie. Wie volgt “The Blues Vision” op als winnaar van de 1ste editie van de Biz’art BLUES Rally?
Meer informatie: www.bizart-torhout.be