BuddyTrail van JCI op 14 april

Patrick Demarest

27/03/2018
sport vereniging

Na tal van evenementen die het Houtlandse landschap meer kleur hebben gegeven – denk maar aan Heerlijk Houtland en JCIsland tijdens de jaarlijkse Torhoutse batjes – organiseert JCI Houtland op 14 april de Buddy Trail. Een alternatieve trail run, waarbij telkens twee lopers, verbonden door middel van een elastiek, op elkaar aangewezen zijn om naar best vermogen een mooi parcours af te leggen.  

 

#BetterToghether

BuddyTrail is niet zomaar een trail run. BuddyTrail is #BetterToghether: een loopwedstrijd waarbij je door middel van een elastiek met je loopbuddy wordt verbonden. De krachten moeten dus worden gebundeld om samen de eindmeet te halen.

Het parcours is 8 km en loopt langs het mooie Moereveldpad, dat voor het eerst het decor zal zijn voor een loopwedstrijd. Het biedt een leuke afwisseling tussen veldpaden en asfalt, en is de perfecte manier om het Houtland te ontdekken én om tegelijk voldoende uitdaging te bieden voor de sportievere zielen onder ons.

Fun is de key, maar uiteraard is het ook de bedoeling om als eerste te finishen. Tijdsregistratie wordt dus voorzien, wat tegelijk betekent dat supporters al even welkom zijn. Mout Uyttersprot zorgt voor de presentatie en de vrolijke aanmoediging van de lopers op: .

Flandria Ranch
Ieperse Heerweg 9
8820 Torhout

1 koppel gratis via FB Torhoutvandaag

Ga naar Facebook Torhoutvandaag en like en deel het artikel over Buddy Trial en like de pagina Torhoutvandaag en het lot doet de rest.

 Info en inschrijvingen: http://www.buddytrail.be/