Contractverlengingen bij Torhout KM

Patrick Demarest

17/01/2017
sport

Olivier Vermander

De jonge beloftevolle aanvaller Olivier Vermander (01/06/1998) die dit seizoen werd toegevoegd aan de A-kern, tekende een nieuwe verbintenis voor twee extra seizoenen. Vorig seizoen was hij nog actief bij de IP-19 en liet in de voorbereiding een goede indruk na op de trainersstaf waardoor hij definitief mocht aansluiten bij de A-kern. Hij kende echter lichamelijke pech en moet in februari een medische ingreep ondergaan waardoor hij de rest van het seizoen moet missen. Olivier hoopt terug helemaal fit te zijn in de voorbereiding naar volgend seizoen toe. De Bruggeling die sinds zijn dertiende lid is van Torhout KM, begon met voetballen bij KSV Cercle Brugge en werd door de jeugdwerking opgemerkt nadat hij twee seizoen bij KSV Oostkamp speelde.

IMG_8146
Ook keeperstrainer Tom Vandenbussche onderschreef een nieuwe verbintenis voor twee bijkomende seizoenen bij Torhout KM. De Lichterveldenaar die sinds 2006 actief is bij KM zal zo aan zijn twaalfde seizoen beginnen waarvan één bij de jeugdwerking en elf bij het A-elftal.

Ook Thomas Goddeeris en Sebastiaan Cordie tekenen bij
Hiermee staat de teller op veertien contractverlengingen. De kern voor volgend seizoen telt hiermee al vijftien spelers.

Thomas Goddeeris

De 24-jarige flankverdediger Thomas Goddeeris (30-06-1992) zal voor het vierde seizoen zijn lot zal verbinden aan Torhout KM. Thomas is een jeugdproduct van Cercle Brugge waar hij ook 12 maal geselecteerd werd voor een wedstrijd van de A-kern.

Sebastiaan Cordie

Ook de 21-jarige centrale verdediger Sebastiaan Cordie (01/12/1995) zal aan zijn vierde seizoen starten bij de A-kern met optie voor een vijfde seizoen. Sebastiaan startte zijn loopbaan in 2001 bij Club Brugge maar kwam in 2003 al bij de jeugdwerking van Torhout terecht.
Onderhandelingen met Jesse Mputu en Kevin Theetaert zijn lopende, de club hoopt ook deze contractverlengingen deze week af te ronden.
Nadat eerder op het seizoen Ward Stubbe en Klaas Devriendt hun voetbalcarrière noodgedwongen moesten opgeven, moet nu ook doelman Chris Capelle met onmiddellijke ingang stoppen met voetballen wegens medische redenen. Jordy Van Acker, Jasper Ameye, Gianni Vandecasteele, Tom Lannoo, en Jary Gilliaert gaan andere oorden opzoeken.