Cruisemarkt zet de juiste man op het juiste schip

Patrick Demarest

01/02/2016
Bedrijf

Nadia Meersman

Met haar 14 jaar ervaring op cruiseschepen is Nadia Meersman geknipt om iedere vakantieganger bij het juiste cruiseschip te plaatsen. Voor ze haar eigen zaak uit de grond stampte, werkte ze als verantwoordelijke voor de klantenservice op cruiseschepen. Maar net zoals de zee eindeloos is en bruist van energie, zo was ook Nadia’s ambitie om vooruit te geraken. Toen ze niet meer kon groeien in haar functie besloot ze om cruisemarkt op te richten, waar ze nu bijna vijf jaar aan het roer staat.

Nadia: “Voor klanten is het belangrijk dat ze weten dat ze je kunnen vertrouwen. Bij mij zien ze direct dat ik weet waarover ik spreek. Ik vind mijn job ook totaal niet lastig, het lijkt meer een hobby. Ik kan reizen uitplannen en mensen gelukkig maken met een vakantie. Ik vraag ze achteraf ook steeds om feedback. Het belangrijkste verschil met reisbureaus is de persoonlijkere band die je met je klanten opbouwt.”

Dat het visje uit alle leeftijdscategorieën bijt voor een cruisevakantie is opvallend. Nadia legt uit: “Ook veel jonge mensen gaan op cruise, het is gewoon belangrijk dat je ze op het juiste schip zet.
De tijd dat enkel oudere mensen cruisen is voorbij. Zelf voor backpackers zijn er gepaste reizen, zo zijn er expeditie cruises, die wel in een duurdere prijscategorie vallen maar waar je wel waar voor je geld krijgt. Er is dan een National Geographic team aan boord en eens aan land worden avontuurlijke paden opgezocht.”

Voor Nadia is het momenteel zeer druk. “Januari is de drukste periode, mensen verlangen naar de zon. Ik heb net een wereldcruise verkocht, zo’n momenten vind ik echt speciaal. Je bouwt samen met je klant aan het avontuur.”
Nadia mist de zee wel, maar voor haar kroost verkiest ze toch wel het land boven het water.

Wie de boot niet wil missen kan terecht op:
http://cruisemarkt.be/
https://www.facebook.com/Cruisemarkt/
Nadia Meersman: 0496 10 25 95