Cursusjaar TIC Rembert gestart

Patrick Demarest

04/09/2018
cultuur/onderwijs

Het cursusjaar bij Vorming TIC Rembert is deze week op gang geschoten met de creatieve cursussen (pottenbakken, keramiek, tekenen en schilderen, letterkappen,...) Vanaf volgende week gaan ook de taalcursussen weer van start. Nieuw dit jaar zijn de cursussen Zweeds en Pools voor Bedrijven. Ze richten zich hierbij vooral op mensen uit de bedrijfswereld die Poolse werknemers tewerkstellen: bouwbedrijven, groenten- en fruitteeltbedrijven, garages e.d. Maar ook mensen die op een andere manier contact hebben met Polen kunnen hier aansluiten.

 

Verder kan je bij TIC Rembert terecht voor onder meer gastronomie, drankenkennis (Italiaanse wijnen, bierkennis, whisky, cocktails en mocktails), informatica (o.m. tablet en smartphone, orde op je computer, online bankieren,...) en cultuurcursussen. Ook yoga, moestuinieren en informatieavonden in verband met bouwen en verbouwen komen aan bod.
De beginnerscursus bridge kende vorig jaar een groot succes. Dit jaar is er zowel een beginners- als een cursus voor gevorderden.

Geen examens 

Het interessante aan de cursussen bij TIC is dat er geen examens afgenomen worden. Tijdens de lessen heerst er een ontspannen en aangename sfeer, ver weg van enige examenstress.

 Het aantal inschrijvingen zit duidelijk in de lift. Een aantal cursussen zijn nu al uitverkocht, andere hebben nu al heel wat meer inschrijvingen dan de vorige jaren.  

Alle informatie in verband met de cursussen en ook inschrijven kan via de website www. vormingticrembert.be.