Darren Steur, Kwasi Flacko, geselecteerd voor de Sound Track Music Contest

Patrick Demarest

23/09/2021
muziek

Darren Steur is in Torhout vooral bekend als ex-voetballer van Torhout KM maar daarnaast maakt hij ook hip hop muziek. En zo werd hij geselecteerd voor het Sound Track Music Contest. Dat contest vindt plaats op 16 oktober in 4AD Diksmuide.

Sound Track peilt naar welke bands, singer-songwriters, MC’s, soloacts en/of liveproducers binnenkort ‘t beste van zichzelf mogen geven op de 23 voorrondes in Vlaanderen en Brussel. Daarna volgt uiteraard een finale. Darren Steur is geselecteerd voor de West-Vlaamse voorronde.

Darren Steur: "Mijn naam is Darren, en ik ben al sinds mijn twee jaar trotse inwoner van Torhout! Heb zelfs tot voor kort nog de KM Torhout kleuren mogen verdedigen!
Enfin, ik maak dus ook al enkele jaren muziek: hip hop. Onder de naam Kwasi Flacko sinds vorig jaar. En die werd vooral gesmaakt in het buitenland. Zo heb ik radiotijd gekregen in Londen, vette reviews in Amerika... Een producer die samenwerkte met grote sterren als Kanye West en ASAP Rocky liet zelfs weten aan mij, een "kleine" Belg uit Torhout, dat hij de music super vet en inspirerend vond!"

136 finalisten

"Nu mag ik trots aankondiging dat ik ben geselecteerd bij de 136 "finalisten" van de Sound Track Music contest, waarbij 900 deelnemers elk hun muziek konden inzenden en hopen voor de eer " sound of tomorrow".

Diksmuide

"Dit optreden vindt plaats op 16 Oktober in 4AD Diksmuide.
Als échte Torhoutenaar vond ik ook dat mijn stad toch het recht heeft te weten had waar zijn inwoners mee bezig zijn! En dit ook doen met veel trots voor hun thuisplaats.
Ik had dan ook graag zoveel mogelijk volk van "thuis" meegenomen en een geweldig feest neergezet!!!
Dit is dan ook voornamelijk een oproep naar de jongeren in Torhout!
ik hoop zo heeeeel veeeeel jongeren via deze weg te inspireren en hun te laten zien dat er zoveel moois voor het oogsten ligt als men maar gelooft in eigen kunnen!

Mijn artiesten Instagram is: www.instagram.com/KwasiFlacko
en mijn Spotify staat onder dezelfde naam ingeschreven, eveneens als YouTube

Link naar het event: https://facebook.com/events/s/sound-track-voorrondes-west-vl/573361153692350/