De nieuwe houthandel in Torhout heet TVD Woods

Patrick Demarest

25/05/2016
Bedrijf winkel

TVD Trends in Verf en Decoratie heeft er sedert 1 februari de afdeling TVD Woods bij. “Dit is een extra service voor de vakman”, zegt coördinator Kris Vanraes.
TVD Trends in Verf en Decoratie was tot nu toe vooral bekend voor verf, behang, vloerbedekking, gordijnen, zonnewering en allerhande decoratiemateriaal maar daar kwam in februari van dit jaar verandering in. Op 1 februari werd TVD Woods opgericht.
“Georges Pannecoucke is net als bij TVD de zaakvoerder, zoon Miel is aandeelhouder”, zegt Kris Vanraes. “Waarom TVD Woods? Omdat er in Torhout toch wel een tekort is aan een houthandel. De idee kwam er omdat heel wat schilders en andere vakmannen vaak nood hadden aan platen en hout. Of beter gezegd: op maat gezaagd hout. Dus zagen wij daar wel brood in.”

TVD Woods

[wppa type="slide" album="473"][/wppa] (c) Apriotief bvba

Bij TVD Woods kan je balken en latten in verschillende houtsoorten krijgen, plaasterplaten, OSB, multiplex en betonplex, dat alles in verschillende diktes. Zowel planken, balken, latten en platen kunnen op maat verzaagd worden. Naast hout vind je er ook alle toebehoren als schroeven, lijm en profielen om alles te bevestigen.

TVD

[wppa type="slide" album="472"][/wppa] (c) Apriotief bvba

Groot- en kleinhandel TVD Trends in Verf en Decoratie stelt ondertussen veertien mensen te werk. “In de afdeling verf is dat Davy, Sandra, Dylan en Veerle, behang wordt beheerd door Christine Vander Borght die ook interieurvormgeefster is, Tamara en Natasha. Tineke staat aan de kassa, Evelyne doet de boekhouding en Sharon beheert de administratie van de groothandel. Naast de mensen die in de winkel werken, worden ook schilder- en behangwerken uitgevoerd op locatie en wordt er gratis technisch advies aan huis gegeven.

TVD Torhout
Noordlaan 12
8820 Torhout
050 21 14 24
info@tvd-torhout.be
www.tvd-torhout.be
woods@tvd-torhout.be
www.tvdwoods.be

 

bigpic
Foto 1 van 5
bigpic
Foto 2 van 5
bigpic
Foto 3 van 5
bigpic
Foto 4 van 5
bigpic
Foto 5 van 5
Foto 1 van 5
Foto 2 van 5
Foto 3 van 5
Foto 4 van 5
Foto 5 van 5