Delhaize start op vrijdag 14 april pop-up op de Burg

Patrick Demarest

13/04/2017
winkel

Op vrijdag 14 april, morgen dus, starten Thibaut Lemahieu en Hanne Tierssoone een pop-up op de Burg van hun AD Delhaize in de Karel de Goedelaan.

IMG_4514

Op 2 april 2014 nam Thibaut AD Delhaize Torhout over en van dan af ging het snel. "De bedoeling was om met een vernieuwd team een ruim assortiment aan te bieden met vooral de nadruk op verse eetwaren", zegt Thibaut.
Op 17 januari namen Thibaut en Hanne ook een Delhaize in Ingelmunster over. Waarom dan nog een pop-up in Torhout starten, vroegen wij?

IMG_4512

"Omdat we een winkel wilden aanbieden met een nog fijner assortiment. Alle basisartikelen gaan te verkrijgen zijn maar de nadruk gaat nog meer liggen op vers! Zo zullen we elke dag verse vis aanbieden, eerst verpakt maar op korte termijn zou dat op ijs moeten worden. Dat wordt gerealiseerd door vishandel Wouters uit Tielt. Daarnaast zal er een traiteurdienst zijn met een rijk aanbod aan dagschotels. Hiervoor doen we beroep op Culinair Huis Vandeputte uit Zonnebeke. Voor onze pop-up winkel gaan we samenwerken met een rits andere partners uit de regio, anderen dan zij die in het vaste Delhaize-bestand zitten. Er zullen dagverse groenten en fruit worden aangeleverd, er is vers brood elke dag, in het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) is er een speciaal assortiment boterkoeken te krijgen..."

IMG_4516

Open op vrijdag 14 april!

De pop-up op de Burg 55, start op vrijdag 14 april om 8 uur. Van maandag tot vrijdag is de winkel open van 8 tot 18 uur en op zaterdag en zondag van 8.30 tot 18 uur.
Zie ook: facebook.com/popupadtorhout

Nieuwe openingsuren AD Delhaize Karel de Goedelaan
De winkel is van maandag tot zaterdag open van 8 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 7.30 tot 12 uur.