Derde Torhoutse Wijkenquiz op vrijdag 10 februari in zaal Sparrenhove

Patrick Demarest

23/01/2023
straat/wijk

Het wijkcomité de Goede Herder en Rik Van de Vannet pakken op vrijdag 10 februari uit met de derde Torhoutse Wijkenquiz. Die vindt plaats in zaal Sparrenhove vanaf 19.30 uur. Inschrijven, kan nog.

Deelnemen gebeurt in ploegen van maximum 4 spelers.
Minimum twee deelnemers binnen een team WONEN in Torhout. Ze vermelden bij de inschrijving hun eigen ploegnaam en voor welke wijk ze gaan spelen. Je mag dus nog 2 spelers laten meespelen die Torhout verlaten hebben (m.a.w. ex-Torhoutenaren) of 2 spelers die gewoon niet/nooit in onze stad wonen/gewoond hebben.
Gemengde teams met inwoners van verschillende wijken zijn ook toegelaten. Binnen het team moet bepaald worden voor welke wijk ze uiteindelijk spelen.
Er is een winnende ploeg en er is een winnende wijk.
De wijkwinnaar bekomen ze door de gemiddelde score te berekenen van alle teams die voor één bepaalde wijk hebben gespeeld.

Inschrijven doe je via het volgende emailadres:   torhoutsewijkenquiz@gmail.com

Om een versnippering aan namen te voorkomen, kan uit de volgende wijken worden gekozen: Wijnendale, Sint-Henricus, De Goede Herder, Don Bosco, Torhout Centrum, Torhout Oost, Maria-Assumpta en Driekoningen.

De deelnameprijs per ploeg is 20 euro. Er wordt betaald bij het binnenkomen van de zaal.

De quiz wordt gespeeld over 8 spelronden en 2 korte tafelronden. Aan een tafelronde mag je gedurende meerdere spelronden blijven werken.

Al de spelronden en tafelronden hebben een thema.